Stuur e-mail mail_outline Info/Contact 

Info/Contact

Nelie van der Werf-Alkema
Bij de Leywei 22
8412 SG Hoornsterzwaag Friesland
0516 462066

Mijn liefde en passie voor de fotografie begon toen ik 14 jaar was, ik volgde verschillende fotocursussen maar wilde meer kennis en verdieping ik ben toen de vakopleiding aan fotovakschool in Apeldoorn gaan volgen. en hier heb ik veel geleerd.

Als u mij vraagt wat wil je met jouw fotografie dan is dat portretten maken van baby's, kinderen, jongeren, het hele familie gebeuren eigenlijk en Bedrijfsfoto's voor een  website, dit in een ontspannen sfeer in mijn studio, bij u thuis of op locatie. Waar ik nu mee bezig ben is fotograferen van vogels, bloemen en landschappen hier heb ik erg veel plezier in.

In de studio maak ik baby en kinderportretten en gezin & familiereportages. Ik maak dan  foto's van de kinderen apart en van hen samen zo werk ik ook met gezin en familiereportages.

Een 25 of 50 jarig huwelijksfeest is vaak een leuke aanleiding om foto's te laten maken van de hele familie want dan is iederen bij elkaar.
Ook maak ik foto's voor geboortekaartjes en doe bedrijfsreportages en maak dan portretten van het personeel terwijl ze bezig zijn met hun dagelijkse werk

 Natuurfoto's kunt u ook bestellen, op canvas of dibond.
dit ter verfraaiing van uw kamer, kantoor of wachtkamer.

Een fotocadeaubon is altijd leuk om weg te geven bij een geboorte of verjaardag, of andere bijzondere gelegenheden..


Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag, dan kan dit via mijn e-mail of telefoon, ik zie het graag tegemoet.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston